Tarieven

De meeste zorgverzekeraars vergoeden osteopathie geheel of gedeeltelijk vanuit het (alternatieve) pakket in de aanvullende verzekering.

Uw jaarlijkse budget voor osteopathie is afhankelijk van het soort aanvullende verzekering u heeft afgesloten en verschilt per zorgverzekeraar. Het is raadzaam om dit vooraf te controleren in uw zorgpolis of contact op te nemen met uw verzekeraar.

Een overzicht van de vergoedingen voor osteopathie per verzekeraar vindt u hier.

Behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering en hebben daarom geen invloed op uw eigen risico.

Osteopathie is vrij toegankelijk. Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet noodzakelijk. De tarieven vanaf 1 juli 2023 zijn als volgt:

 

Na afloop van de behandeling ontvangt u een factuur die u meteen per pin of contant betaalt.

Indien u er voor kiest om contant te betalen, vragen we u vriendelijk om het bedrag gepast af te rekenen. De factuur mag u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos door de cliënt geannuleerd te worden. In uiterste geval van nood ontvangen wij bij voorkeur in de ochtend uw annulering. Bij het niet annuleren of bij annuleringen binnen 24 uur voor de afspraak behoudt de praktijk zich het recht om de gereserveerde tijd in rekening te brengen wanneer er geen andere cliënten konden worden behandeld of andere gehonoreerde werkzaamheden konden worden verricht.