Reviews

Benieuwd naar wat cliënten van ons vinden? Ze vertellen erover in onderstaande reviews. Ook een review schrijven? Dat vinden we top!

Rustig, duidelijk en respectvol

Op aanraden nav klachten die door fysio niet opgelost werden terecht gekomen bij Annabel.
Een eerlijk verhaal tav mogelijkheid of zij mijn probleem kon oplossen.
Rustig, duidelijk, aandacht en respectvol zijn de woorden die mij te binnen schieten bij dit opschrijven.
In de loop van de jaren zijn wij al met meerdere problemen terecht gekomen bij haar en elke keer lost zij het weer op. Dus ik begin meteen haar naam te roepen als er mensen in mijn omgeving gezondheidsproblemen hebben.
Want ik weet dat deze er WEL van af kunnen komen met de juiste behandeling. Onze topper waar ik nog steeds tevreden over ben!!!

Annabel is heel kundig en professioneel! En verstaat haar vak! Na een aantal behandelingen was mijn oudste dochter verlost van diversen klachten die zij over heeft gehouden aan de bevalling. Reeds ben ik met onze baby van 3 weken oud geweest. Gepast advies en behandeling! Tevens doorverwezen ivm klachten die leken op koemelkallergie. Dankzij Annabel hebben we snel en accuraat kunnen handelen. Ik kan deze praktijk iedereen aanraden.

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, gratis parkeren. Goede behandeling van bekwame vakmensen! Kan het iedereen aanraden! Persoonlijk contact.

Een hele fijne Osteopaat

Een hele fijne osteopaat. Helpt je erg goed. Geeft duidelijke uitleg wat ze doet. Geeft altijd verlichting als ik ben geweest. Ook de kindjes heeft ze goed geholpen. Na een behandeling slapen ze altijd beter.

 by Janneke met dochter Renske (9 maanden) on Life is Motion - Osteopathie Praktijk
‘Extreme voorkeurshouding na geboorte met vacuümpomp’

Ons dochtertje is geboren met de vacuümpomp en heeft vanaf haar geboorte een extreme voorkeurshouding gehad. Een traject van intensief oefenen onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut volgde. Toen Renske een half jaar was ben ik naar Osteopathiepraktijk Life is Motion gegaan om haar na te laten kijken. Renske bleek een aantal blokkades in haar lichaam te hebben, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door de geboorte. Na de eerste behandeling rolde Renske al om! Daarna verbeterde haar beweeglijkheid en houding per behandeling. Er is geen verschil meer tussen de ontwikkeling van haar linker- en rechterkant. Renske is behandeld door Annabel en Ellen. Beide zijn goed in hun vak en heel erg lief voor haar geweest.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Life is Motion - Osteopathie Praktijk
Average rating:  
 0 reviews